Referencer

Hjertesang rammer os alle

sådan siger dem, der har lyttet og oplevet

Da Anne træder ind i rummet, ved jeg der venter mig en helt speciel oplevelse.
Hendes energi og store smil tiltrækker hele rummet. Jeg ligger med lukkede øjne og venter trygt på, hvad der skal ske. Så hører jeg Anne´s fineste stemme og lyde som tager mig væk fra rummet og ind i en anden verden. Hendes skift i sangene / lydene gør at min rejse bliver farverig og hele tiden omskiftelig. Jeg føler en stor ro indeni og en tillid til, at hvor jeg er, er et godt sted. Anne fører mig et sted hen hvor jeg vil være.. Da sessionen slutter er jeg et rent yummi-sted. Den energi, den følelse er så stærk, at jeg stadig kan genkalde mig sessionen og finde tilbage til roen.

Jeg er slet ikke færdig med Anne og Heartsongs. Jeg er kun lige startet. She´s a powerhouse.
Kærlige hilsner,

Jane Vanting Davidsen

Anne Ryom har en ildsjæls energi og karisma, som er dragende og umådelig inspirerende. Samtidig er Anne som menneske hjertevarm, kærlig, omsorgsfuld og imødekommende. Annes indsigt i mennesker og livet skinner tydeligt igennem, når hun synger og spiller. Hendes klang er bevægende, nærværende, sikker og krystalklar. Hun formår med lethed og elegance at røre dit hjerte eller sjælen om man vil. Heart Songs by Anne giver dig en æstetisk, og helende oplevelse, som du sjældent glemmer. Anne leder sit publikum igennem et smukt univers af dybde og højder, som du helt naturligt læner dig trygt ind i. Giv dig selv og dem du holder af, den smukke oplevelse, at høre Anne synge og spille. Det resonerer i dig på et celleplan så dybt, at det er svært at forklare med ord. Det SKAL oplevelse. Anne Ryom er en sangstjerne af særlig karakter. Hermed de bedste anbefalinger.

Inge Østergaard

Cand. Pæd. Fil Certificeret coach, Protreptiker

Annes magiske Heart Songs satte en behagelige vibration i gang i min krop og gik et niveau dybere, da hun kobler min egen lyd sammen med hendes stemme. Der bredte sig en healende fred og ro fra hjertet ud i hele min krop. En utrolig smuk og healende oplevelse.

Evie Isolde Sommer

Indehaver af Evie Isolde Academy, Fysioterapeut

Jeg har haft fornøjelsen af, at opleve Annes sang og musik fra Heart Songs. Det var magisk, smukt og gav mig den fineste ro og velvære. Tusinde tak - kan på det varmeste anbefale Anne til både koncerter og mere intime oplevelser i det private eller i virksomheder.

Helena Henriete Lemonidis

Indehaver og kreativ direktør Create Cph

I dag havde jeg den store glæde at opleve Heart Songs by Anne. Det er vildt spændende at høre en så smukt syngende lydhealer fra en anden tradition end min egen. Anne spiller de smukkeste instrumenter og klange og hendes utrolig smukke stemme, formår med sine mørke klange at forplante sig til rodchakraet ligesom hendes kompositioner og lyse fine toner bevæger hjertet. Det er en magisk kreativ guidet meditativ form, og man bliver holdt trygt i rummet. Man mærker tydeligt Annes store erfaring og kompetente facilitering. Det er englemusik!

Karmel Perran

Lydhealer, terapeut og indehaver
af divine sound journeys

Koncerten var en helt fantastisk oplevelse som gjorde noget godt for krop og sjæl - pulsen faldt og hjernen slappede af, mens man tog bad i musikken. Det var rørende , og da musikken stoppede, havde man ikke lyst til at komme tilbage til "støj".

Birgit Rasmussen

Koncerten var en intens oplevelse, hvor sangen og lyden gik rent ind og forbandt mig med kroppen. Jeg slap alle tanker og var bare til stede. Bagefter følte jeg mig helt I ro. 1000 tak.

Tove Rosenkrantz

Your intuitive singing is very powerful and smoothening at the same time. I just love listening to the vibrations. Just wanted to thank you and your musicians. You are a great team and showcased it so well.

Mallory Green

Selvom jeg ikke lige nu sidder på sygehuset og får kemo, har jeg virkelig brug for støtte her bagefter. Det raser derinde og jeg får bølger af kvalme, trykken i brystet og hovedet, maden er svær at få ned og smager ikke helt som før og jeg bliver forpustet af ingenting. Følelsen jeg har nu efter at have lyttet til dit lydbad, er faktisk at blive renset, holdt om, støttet ind i kærlighed og lys. At alt nok skal gå og jeg ikke er alene, at der er rigtigt mange der passer på mig. Tankerne bliver ledt over til et bedre sted, kroppen er et bedre sted. Jeg følte jeg svævede rundt i universet guidet af din skønne stemme. 1000 tak.

Anna Steinmüller

Det er lige som om at Annes stemme blidt smyger sig om én – både med historie og sang. Herudover er min oplevelse, at musical storytelling kan anvendes til at anskue en problemstilling udefra og giver mulighed for en anderledes kreativ tilgang fra en selv. Berigende og absolut anbefalelsesværdigt.

Ida Jørgensen

direktør, Vilvorde Kursuscenter

Jeg var ret skeptisk til at starte med, for min hjerne er ret firkantet. Jeg må dog indrømme, at Annes flotte stemme fik rørt noget i mig, som normalt ikke kan nås – og det i sig selv var en stor øjenåbner. Jeg nød det hele og kom i kontakt med mig selv på en helt ny og dybere måde

Winnie Linnet

mor til kræftramt barn

Anne har en særlig evne til at “ramme sine tilhørere” gennem historie og sang. Hendes stemme går rent ind i hjertet og skaber en dyb afspænding i krop og sind.

Jørn Nørtoft

Leder og Indehaver af Københavns Yoga

”Jeg har lidt af stress og depression, men allerede første gang Anne sang og spillede på syngeskålene, fik det mig til at slappe helt af. Jeg tror ikke, at jeg har været så afslappet i de sidste 10 år. Jeg kan mærke, hvordan det fysisk og psykisk får min krop og mit sind til at komme mere i balance.”

Heidi Mogensen

”Jeg kan kun anbefale Heart Songs by Anne. Annes sang er intet mindre end fortryllende.”

Henriette Lafontaine

”Du kan noget ganske særligt med din stemme. Selvom jeg på Rigshospitalet har lært om både mindfulness og åndedrætsterapi, så må jeg sige, at din tilgang var det absolut mest virkningsfulde, jeg endnu har oplevet.”

Christina Sommerdal

”Anne er en yderst kompetent sangterapeut og formidler. Tilbagemeldingerne var så positive og livsbekræftende, at vi allerede nu har engageret Anne til igen af afholde kurser for Tidslernes medlemmer.”

Mia Kamla Bluhm

Kursusleder Patientforeningen Tidslerne

Lad mig også bevæge dit hjerte.

Skal vores hjerter følges ad?

følg Heart Songs på Instagram

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.