Experience

Experience the heart

Dét kan du booke mig til

Jeg afholder koncerter, lydbade, retreats, musikalske foredrag og voice art, ligesom jeg kan hyres ind som oplægsholder til en workshop, en konference eller en temadag. Afholder du retreats, hvor du kan se mig som gæsteunderviser eller som et inspirerende indslag, så er du også meget velkommen til at række ud til mig.

Tak for interessen!

Koncerter

særligt til virksomheder, organisationer og større, private grupper

Mange mennesker kan have svært ved at koble af efter en travl uge. Hjertesang er en pause fra dynamikken og hverdagens mange gøremål, hvor vi trækker stikket og nyder den ro, der breder sig i krop og sind.

Mine koncerter er særligt relevante for dig, der driver en virksomhed eller organisation med medarbejdere, der ofte har mange bolde i luften. Hjælp dem til at komme helt ned i gear og giv dem en oplevelse, de vil huske, og som virkelig skaber værdi. Når du booker mig ind til at afholde en koncert, er det en nydelsesfuld oplevelse, hvor tilhørerne slipper tankemylder og uro og i stedet opnår nærvær og velvære.

En koncert varer typisk én time uden pause. Tilhørerne kan enten sidde eller ligge ned på et behageligt underlag. Dét afhænger af, hvad jeres ønsker er til format og indhold. Jeg skræddersyer nemlig alle koncerter, da det er utrolig vigtigt for mig, at I får netop den værdi, som var intentionen bag at hyre mig ind.

Er I mere end 50 personer, så kræver koncerten lydforstærkning, tekniker mv., så vi sikrer, at alle kan høre, og at jeg kan synge hele salen op.

Kontakt mig for en dialog om jeres tanker og ønsker til en koncert med nydelsesfuld, fredfyldt hjertesang. Jeg vil glæde mig til snakken!

Lydbade

til virksomheder, erhverv og private grupper

Lydbade indgår ofte som en del af mine arrangementer, hvor vi fx starter med humming og afslutter med et lydbad eller intuitiv sang. Lydbadene har til hensigt at få folk helt ned i gear. Deltagerne ligger på yogamåtter og slapper fuldstændig af, mens jeg går rundt iblandt dem og forkæler hver enkelt. Derfor er der også begrænsning på, hvor mange deltagere, der kan være med til mine lydbade, og jeg anbefaler ikke mere end 16.

Hyr mig ind til teamdage, workshops eller arrangementer, hvor I har brug for at komme ud af hovedet og ned i kroppen og lad lydbade indgå som en del af en helende oplevelse.

Kontakt mig for en dialog om jeres tanker og ønsker til et arrangement, hvor lydbad indgår som en del af den samlede oplevelse. Jeg ser frem til at forkæle jer!

Heart Retreats

lær humming og hjertesang, mens du forkæler krop og sind

Jeg afholder retreats for dig, der drømmer om at lære humming og hjertesang, mens du nyder en weekend med fuldt fokus på at tanke dig selv op på ro, nærvær og velvære.

Heart Retreats foregår som regel over en forlænget weekend. Jeg udvælger de skønneste steder i Danmark, som sætter rammerne for vores nydelsesfulde ophold.

På retreatet starter vi med at lære humming, så vi får igangsat de helende lydbølger, som vi arbejder med hele weekenden. Du vil også opleve mig synge et lydbad, lige som vi arbejder i dybden med åndedrættet. Jeg guider intuitive sange, og så arbejder vi med at skabe balance ved også at være i stilheden. Stilhed er kontrast til lyd, og derfor tager jeg dig bl.a. med på silence walks. På nogen retreats vil vi også få besøg af dygtige gæsteundervisere.

Heart Retreats er for dig, der er interesseret i personlig udvikling. Det kan være, at du er yogalærer, mindfuld instruktør, spirutiel vejleder, coach, sygeplejerske eller lignende. Fælles for deltagerne er ønsker om at lære nye værktøjer.

Drømmer du om at komme med på Heart Retreat? Kontakt mig og hør hvornår det næste Heart Retreat afholdes.

Heart Retreats for virksomheder

tag dine medarbejdere ud af deres normale setting og giv dem en værdifuld gave

Driver du virksomhed og lyder det interessant, så udvikler jeg også meget gerne retreats til teams, der ønsker at skabe en anderledes, værdibaseret oplevelse for deres medarbejdere. Ønsker du en dialog om et skræddersyet retreat, så er du meget velkommen til at række ud.

Musikalsk foredrag

med hjertets sang er du i nuet

Hjertets Sang er et musikalsk foredrag, der varer 1 time og 20 minutter. Her fortæller jeg om metoden og værktøjerne bag Heart Songs.

Glæd dig til at få viden med dig hjem om sangs effekt på sundhed, ro og balance. Undervejs inviteres du til at deltage i et par enkelte øvelser, som du kan bruge efterfølgende, når du har brug for ro. Du får selvfølgelig også lov til at opleve hjertesang, lige som foredraget er krydret med små anekdoter og fortællinger fra bl.a. Køln Syngesygehus og mit virke som sanger og sangterapeut.

Hjerte Sang er som foredrag særligt relevant for patientforeninger, pårørendeforeninger og kulturhuse, som jeg har haft fornøjelsen af at berige.

Drømmer I også om at gøre en forskel i jeres forening, så kontakt mig for en dialog om, hvordan jeg kan skabe værdi for jer med et musikalsk foredrag.

Hjertesang rammer os alle

sådan siger nogen af dem, der har lyttet og oplevet

”Foruden Annes nærværende person, er det tydeligt, hvordan både historie, lyd og sang skaber trivsel og afbalancering hos tilhøreren. Det er lige som om, at Annes stemme blidt smyger sig om én.” - Ida Jørgensen, Adm. direktør Vilvorde Kursuscenter

”Anne er en yderst kompetent sangterapeut og formidler. Tilbagemeldingerne var så positive og livsbekræftende, at vi allerede nu har engageret Anne til igen af afholde kurser for Tidslernes medlemmer.” - Mia Kamla Bluhm, Kursusleder Patientforeningen Tidslerne

Nysgerrig på kvinden bag Heart Songs?

lær mig lidt bedre at kende

Voice art

understøt stemningen ved ferniseringer
med intuitiv hjertesang

Du kan booke mig ind som sanger ved ferniseringer. I stedet for intuitivt at synge den stemning, som jeg oplever i rummet, så synger jeg her den stemning, jeg mærker og sanser i kunsten, billederne og farverne.

Alt har nemlig en frekvens og en energi. Det har vi som mennesker, og det har kunst og billeder i den grad også. Det er bl.a. derfor, at du bliver påvirket af at se på et maleri – det rører os. Ved ferniseringer træder kunsten endnu tydeligere frem med voice art, og det er en måde at lade kunsten få et sprog ud over det visuelle.

Jeg vil glæde mig til at vække sanserne blandt tilhørerne, og jeg ser frem til dialogen.

Modtag nyheder fra mig

lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Glæd dig til at modtage simple øvelser og teknikker, så du kan hele dig selv indefra med lydbad og hjertesang. I mine hjertebreve vil du også modtage små indspilninger og smukke videoer med hjertesang, så du kan skabe et åndehul, der er dit i en ellers travl hverdag.

Skal vores hjerter følges ad?

følg Heart Songs på Instagram

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.