Contact

Reach the heart

jeg ser sådan frem til at høre fra dig

Kontakt mig, hvis du ønsker at booke mig ind til en koncert, en workshop, en temadag eller et foredrag i din virksomhed eller organisation. Du er også meget velkommen til at række ud, hvis I er en gruppe af mennesker, der vil nyde mine hjertesange i privat regi, eller hvis du er interesseret i et samarbejde, hvor jeg er med som gæsteunderviser eller oplægsholder på retreats, seminarer, konferencer og lignende.

Den indledende dialog er utrolig vigtig for mig, da jeg altid skræddersyer oplevelsen, så det matcher og mærkes i netop jer, der er til stede og lytter med. Magien opstår nemlig i fællesskabet og i det nu, som vi sammen deler.

Har du spørgsmål til mine hjertesange eller til Heart Songs Library, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Fang mig på:

Vid, at jeg gør alt, hvad jeg kan for at svare dig hurtigst muligt, og jeg er inderligt glad for, at du rækker ud. Tak fra hjertet!

Kærligst Anne

Heart Songs Library

lyt til hjertesang og giv dig selv et sundhedsboost

Jeg har skabt Heart Songs Library til dig, så du kan skabe harmoni, nærvær, ro og balance i krop og sind – og når det passer dig. Glæd dig til at få ro på systemet og ny energi med hjertesang. I Heart Songs Library finder du +100 lyd- og videofiler. Der kommer jævnligt nyt indhold, og biblioteket ændrer sig, når nye hjertesange, live-videoer og instruktionsvideoer kommer til.

Heart letters by Anne

lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget nyt, som jeg smaddergerne vil dele med dig. Det kan både være tips og gode råd til, hvordan du trækker vejret rigtigt, eller hvordan du kommer i gang med at lydheale dig selv med humming. Små øvelser, som jeg giver dig, fordi de skaber ro og giver værdi til krop og sind. En gang imellem vil du også modtage en video med healende billeder og lyd, eller en af mine nyeste indspilninger, som du kan være i ro med i en stille stund, der er din. Du bliver også den første, der får besked om kommende koncerter eller retreats i mine hjertebreve, lige som jeg inviterer dig med, hvis jeg optræder med voice art ved ferniseringer.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med!

Nysgerrig på kvinden bag Heart Songs?

lær mig lidt bedre at kende

Hjertesang rammer os alle

sådan siger nogen af dem, der har lyttet og oplevet

Udtalelser

”Annes magiske Heart Songs satte en behagelig vibration i gang i min krop og gik et niveau dybere, da hun kobler min egen lyd sammen med hendes stemme. Der bredte sig en healende fred og ro fra hjertet og ud i hele min krop. En utrolig smuk og healende oplevelse.”

Evie Isolde Sommer

indehaver Evie Isolde Academy

Udtalelser

”Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Annes sang og musik. Det var magisk, smukt og gav mig den fineste ro og velvære. Tusinde tak - kan på det varmeste anbefale Anne til både koncerter og mere intime oplevelser i det private eller i virksomheder.”

Helena Henriete Lemonidis

indehaver og kreativ direktør Create Cph

Lad mig også bevæge dit hjerte.

Skal vores hjerter følges ad?

følg Heart Songs på Instagram

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.