Process

Min stemme som værktøj

Når du møder mig, vil du opleve, at der sker noget, når jeg bruger min stemme og synger mine hjertesange. Du begynder at lytte fra hjertet. Hjertet er den mest intelligente muskel, vi har i kroppen. Og jeg tror på, at vi har et tredje øre, der sidder netop her.

Når jeg synger, vil du opleve, at du bliver mere rolig. At du kommer i kontakt med et dybere åndedræt, så du hviler endnu mere i dig selv. Der sker også en masse sundhedsfremmende ting, når du får ro på hovedet og kommer ned i kroppen; Dine celler iltes bedre, dit immunforsvar styrkes, og de gode endorfiner og oxytocin strømmer rundt i din krop. Sang har nemlig en naturlig, helende effekt på helbred, krop og sind, der hjælper til, at vi som mennesker får mere balance og større overskud i hverdagen.

Mine hjertesange er alle meget enkle i deres tekstunivers. Nogen af dem er skrevet, så du kan synge med, som var det et mantra eller en intention, som du gentager for dig selv i fredfyldt sang. Andre er som en kærlig storytelling med et positivt budskab. Sangene er derfor aldrig komplicerede, men simple og forfinede i deres opbygning.

Jeg synger også intuitiv sang eller lyssprog, som er sange, der kommer til mig, som jeg synger tonerne. De har ikke noget genkendeligt sprog, men de ræsonnerer i os, fordi lyden og stemningen træder endnu stærkere frem netop på grund af fraværet af genkendelige ord. Når ordene ikke skal fortolkes eller opfattes, så vil du opleve, at du nemmere glider ind i en følelse af kærlig frekvens. Det er som at blive badet i lyd og i sang – præcis som en mor, der synger en vuggevise til sit lille barn.

Når jeg synger, holder jeg dig, med andre ord, i lyd. Magien opstår, når du tillader dig selv at mærke ind i stemningen. Herved får du fornyet energi, fordi du bliver skyllet igennem med positive vibrationer.

Din stemme som værktøj

Vibrationerne bliver endnu stærkere, når du selv bruger din egen stemme til at skabe lyd. Vi mennesker består af op til 75% væske, og når frekvensen ræsonnerer med væsken indeni os, er det som en form for indre massage. Vibrationen hjælper dig, så du frisætter både fysiske og mentale spændinger. Det giver klarhed, ro og overskud. Mange oplever, at de steder,
der værkede i kroppen tidligere, pludselig slapper af.

Humming er en måde at give dig selv en indre massage. Når dit stemmebånd arbejder, så forplanter vibrationerne sig ud i kroppen. Du giver dig selv et sundhedsboost med de lydbølger, du skaber i kroppen. Jeg guider dig selvfølgelig sikkert og kærligt igennem – både, når vi mødes til en workshop, en koncert eller konference, eller når du går på opdagelse i videoerne i Heart Songs Library.

Gevinsterne er altså endnu mere effektfulde, når du selv bidrager og nynner med – når du selv bruger din stemme som helende værktøj. Det handler ikke om, at det skal lyde godt – det er faktisk underordnet, om du kan synge eller ej. Det vigtige er, hvad der sker af gavnlige effekter, når du lader din krop få glæde af vibrationen fra din stemme.

Jeg akkompagneres
af de mest vidunderlige instrumenter

Mit vigtigste instrument er selvfølgelig min stemme. Men jeg benytter mig også af andre instrumenter, som har en beroligende effekt. Bl.a. er min monolina, blevet min faste følgesvend. Det er et strenginstrument, der danner overtoner, når jeg spiller på det. Når jeg bevæger fingrene hen over strengene, så ”synger” kassen. Enkeltheden i det er magisk, og monolinaen har en afbalancerende effekt – lidt som en harpe – bare meget mere simpel. Derfor akkompagneres jeg ofte af monolinaen, da den som strengeinstrument rammer hjertefrekvensen og skaber ro og fred. Ud over monolinaen spiller jeg også guitar, shrutii, som er et indisk instrument, og på et andet strengeinstrument, nemlig min dolcimer, som stammer fra apache-folket.

Ved lydmeditationer bruger jeg tibetanske syngeskåle, da de skaber en fantastisk klang. Skålene synger i forskellige klange, og det er med til at forstærke vibrationen og lydbølgerne i kroppen. Herved bliver effekten af hjertesang og lydbad større.

Er du medlem af Heart Songs Library, kan du nyde og opleve hjerte- og lyssange akkompagneret af mine vidunderlige instrumenter.

Åndedrættet er afgørende

og jeg lærer dig, hvordan du bruger det

”At drage ånden ind er at tage livet ind.” Sådan sagde min mentor en gang til mig - og det har heldigvis sat sig fast hos mig! Du giver nemlig dig selv et sundhedsboost, når du trækker vejret rigtigt. Den lyd du synger eller hummer med er også afhængig af åndedrættet. Det kræver nemlig luft at producere en lyd, og den proces frigiver affaldsstoffer, stresshormoner og andre ophobede ubalancer i din krop og i dit sind.

Som medlem af Heart Songs Library lærer jeg dig netop dét – og en hel masse andet.

Nysgerrig på kvinden
bag Heart Songs?

lær mig lidt bedre at kende

Hjertesang rammer os alle

sådan siger nogen af dem, der har lyttet og oplevet

Udtalelser

”Anne Ryom har en ildsjæls energi og karisma, som er dragende og umådelig inspirerende. Samtidig er Anne som menneske både hjertevarm, kærlig, omsorgsfuld og imødekommende. Annes indsigt i mennesker og livet skinner tydeligt igennem, når hun synger og spiller. Hendes klang er bevægende, nærværende, sikker og krystalklar. Hun formår med lethed og elegance at røre dit hjerte - eller sjælen om man vil. Heart Songs by Anne giver dig en æstetisk, og helende oplevelse, som du sjældent glemmer. Anne leder sit publikum igennem et smukt univers af dybde og højder, som du helt naturligt læner dig trygt ind i. Giv dig selv, og dem du holder af, den smukke oplevelse at høre Anne synge og spille. Det resonerer i dig på et celleplan så dybt, at det er svært at forklare med ord. Det SKAL opleves. Anne Ryom er en sangstjerne af særlig karakter. Hermed de bedste anbefalinger.”

Inge Østergaard

Cand. Pæd. Fil. og certificeret coach, Protreptiker

Udtalelser

”Jeg har lidt af stress og depression, men allerede første gang Anne sang og spillede på syngeskålene, fik det mig til at slappe helt af. Jeg tror ikke, at jeg har været så afslappet i de sidste 10 år. Jeg kan mærke, hvordan det fysisk og psykisk får min krop og mit sind til at komme mere i balance.”

Heidi Mogensen

Lad mig også bevæge dit hjerte.

Modtag nyheder fra mig

lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Glæd dig til at modtage simple øvelser og teknikker, så du kan hele dig selv indefra med lydbad og hjertesang. I mine hjertebreve vil du også modtage små indspilninger og smukke videoer med hjertesang, så du kan skabe et åndehul, der er dit i en ellers travl hverdag.

Skal vores hjerter følges ad?

følg Heart Songs på Instagram

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.