Library

Heart Songs Library

bliv medlem og lyt ubegrænset til hjertesang, intuitiv sang og lydmeditationer

Jeg har skabt Heart Songs Library til dig, så du kan skabe harmoni, nærvær, ro og balance i krop og sind. Glæd dig til at få ny energi med hjertesang. Dét er et sundhedsboost, hvor du kommer i kontakt med dig selv og kommer fra hovedet og ned i kroppen.

I Heart Songs Library finder du +100 lyd- og videofiler, som du kan lytte til og sanse, når det passer ind for dig. Der kommer jævnligt nyt indhold, og biblioteket ændrer sig løbende som nye hjertesange, live- og træningsvideoer kommer til. Mine hjertesange er kun tilgængelige for dig, der er medlem af Heart Songs Library.

Jeg vil glæde mig til at være med dig i hjertesang. Nyd tonerne, klangen og musikken, som på fineste vis smyger sig om din krop og dit sind!

Glæd dig til

Dét indeholder Heart Songs Library:

Din investering er 89 kr. INKL. moms pr. måned.

Ingen binding! Du skal nemlig kun være en del af Heart Songs Library, fordi det giver mening for dig. Men blot så du er ”advaret” – så bliver de fleste hængende, fordi de simpelthen ikke kan undvære det!

Få en smagsprøve

Hør 3 udvalgte lydfiler fra Heart Songs Library.

Skaberen bag
Heart Songs Library

mød sanger, sangterapeut og stresscoach Anne Ryom

Jeg hedder Anne Ryom, og det er mig og min stemme, du vil møde som medlem af Heart Songs Library. Min mission er at skabe ro, fred, nærvær og balance i din krop og i dit sind.

Jeg ønsker for dig, at mine sange vil være en invitation til, at du en gang i mellem trækker stikket og mærker ind i dig. Hverdagen er nemlig dynamisk og fuld af mange gøremål, som sætter tempoet op hos os alle. Hjertesang virker forebyggende på uro, stress, tankermylder, dårlig nattesøvn mv. Dét er et sundhedsboost, hvor du sætter hjernen på pause og genetablerer forbindelsen med din krop, din stemme og dit åndedræt. Herved frisættes alle de gode hormoner og endorfiner, og du giver slip på ophobede affaldsstoffer, ubalancer og spændinger – både fysisk og psykisk.

Sangen er universel – ligegyldigt, hvor du kommer fra, så kan du mærke sangen og musikken, når den rammer dig. Og hjertesang gør virkelig en forskel, fordi den skaber en helende effekt og omsorg via sang. Jeg har i årenes løb været vidne til de smukkeste transformationer, og jeg glædes sådan over, at du prioriterer dig selv og din egen sundhed! Tak, fordi du er en del af Heart Songs.

Fra hjertet,
Anne

Hjertesang rammer os alle

sådan siger dem, der har lyttet og oplevet

Udtalelser

”Jeg har lidt af stress og depression, men allerede første gang Anne sang og spillede på syngeskålene, fik det mig til at slappe helt af. Jeg tror ikke, at jeg har været så afslappet i de sidste 10 år. Jeg kan mærke, hvordan det fysisk og psykisk får min krop og mit sind til at komme mere i balance.”

Heidi Mogensen

Udtalelser

”Det raser inde i kroppen, og jeg får bølger af kvalme, trykken for brystet og i hovedet, og jeg bliver nemt forpustet. Indtil jeg lytter til dine hjertesange. Følelsen, de giver mig, er at blive renset, holdt om, støttet med lys og kærlighed. De giver mig en tro på, at alt nok skal gå. Da jeg lyttede til din skønne stemme, havde jeg det ikke dårligt på nogen måde. Tanker og krop blev ledt over til et langt bedre sted. Tak!”

Anna Steinmüller

Skal vores hjerter følges ad?

følg Heart Songs på Instagram

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.

Lad Heart Songs tikke ind i din indbakke

Du vil høre fra mig en gang eller to om måneden, eller når jeg har noget på hjertet. Du får tips og gode råd til hvordan du trækker vejret rigtigt og kommer i gang med at lydheale dig selv.